Ensimmäiset ilkeät kommentit parisuhteestani



 Meitä on ihan oikeasti kohdeltu todella hyvin. Varmasti on ollut selän takana ihmettelyä ja panettelua, mutta ei koskaan päin naamaa. Ihmiset ovat olleet ystävällisiä jopa ihmettelyksi asti. Olimme muutama päivä sitten ihan todella pienellä paikkakunnalla. Kävimme ruokakaupassa ja siellä jotain hassuttelimme, jolloin kaupan työntekijä katsoi meitä hymyillen ja lausui: pusipusi :))). 

Samalla reissulla kävimme myöhemmin lounaalla ravintolassa. Ilmeisesti paikan omistaja, keski-ikäinen mies, luuli ensin meitä molempia ulkomaalaisiksi ja todella parhaansa mukaan yritti selittää lounaslistaa englanniksi. Samainen mies sattui tulemaan ulkona käymään, kun olimme jo lähdössä. Kysyi mieheltäni pitikö hän ruuastaan ja kun mieheni vastasi myöntävästi, kommentoi hän, että ”toivottavasti tulet sitten myös uudelleen”, johon mieheni siihenkin vastasi myöntävästi. 

Lähikauppamme miespuolinen kassahenkilö on miehelleni aina ihan superystävällinen ja tykkää jutella kuntosalijuttuja hänen kanssaan ja no, lyhyesti ilmaistuna: ihmiset todella ovat ystävällisiä meille. Saamme paljon myös uteliaita katseita, mutta ne eivät ole pahantahtoisia, pelkästään uteliaita. 

Kerran on Facebookissa eräs puolituttu kommentoinut asiattomasti miehestäni laittamaani kuvaan. Poistin miehen kavereistani ja luonnollisesti myös kommenttinsa. Tämä on ollut ikävin kokemus tähän mennessä. Nyt tuli toinen ja tämä kyllä kiehautti vereni. 

Minulla on ollut periaatteena, että hyväksyn Instagramissa kaikki seuraamispyynnöt. Usein hyväksymisen jälkeen tuo uusi seuraaja (useimmiten mies) laittaa jotain yksityisviestiä. Tällä kertaa tuli useampi seuraamispyyntö samalla kertaa ja myös useampi yksityisviesti. Niissä ei koskaan ole mitään tärkeää, joten ajattelin kahlata viestit läpi paremmalla ajalla. 

Kun sitten oli aikaa, huomasin, että yksi uusista seuraajista oli kommentoinut kuvaani. Siinä olen minä mieheni ja kuopukseni kanssa. Tämä henkilö oli kirjoittanut, että tietääkö poikani minun olevan mustan munan perässä. Luin kommentin useammankin kerran ennen kuin ymmärsin, että niin siinä tosiaan luki. 

Menin yksityisviesteihin katsomaan ja siellähän se melkoinen viharyöppy oli. Neljä viestiä, joissa tämä mies englanniksi kirjoittaen kertoi vihaavansa valkoisia naisia, että olen mieheni kanssa puhdistaakseni maineeni ja todistaakseni, että en ole rasisti. Ja että mustat miehet ovat fetissini… kiesus, en edes muista mitä muuta, mutta siis täyttä soopaa joka tapauksessa. 

Poistin kommentin kuvasta poikani kanssa ja kirjoitin viestin lähettäjälle, että se on kyllä sääli miten kaltaisensa mielenterveyspotilaat eivät tänä päivänä saa tarvitsemaansa apua. Sen jälkeen ilmoitin Instagramiin vihapuheesta ja poistin tyypin seuraajistani, sekä lopetin itse seuraamasta häntä. 

Aika harmitonta tuokin vielä, mutta onhan se oikeasti aika turhauttavaa, että ihan oikeasti on ihmisiä, jotka luulevat liittoni johtuvan muusta kuin rakkaudesta. Kukaan ei koskaan kyseenalaistanut suomenruotsalaista ex-miestäni. Ja vaikka hän on parimetrinen, niin ei kukaan epäillyt minun motiivini olla ison miehen kanssa, jolla stereotypian mukaan pitäisi olla isoa kaikki. 

Lauantaina oltiin kylpylässä kuopukseni ja hänen kahden serkkunsa kanssa, sekä armaan aviomieheni. Lapset kohelsivat Inton kanssa, laskivat yhdessä liukumäkiä ja iloitsivat koko päivän. Itse seurailin hieman ympärilleni, mutta huomasin vain uteliaita katseita, en paheksuvia ollenkaan. Lapsethan eivät kiinnitä mitään huomiota Inton tummaan ihoon. Toinen serkkupojista taivastelee Inton isoja lihaksia, siinä kaikki 😀. 


Tällä kertaa kuva ihan vaan minusta, fetissi-teemaan liittyen mustaa ja kiiltävää (joskaan ei nahkaa) päällä. 


Kommentit

Suositut tekstit