Ihana lauantai ja samalla niin haikeaa





 En saa nukuttua, joten kirjoittelenpa tänne. Oli meinaan aivan mahdottoman kiva päivä tänään. 

Aamun aloitimme rennosti ja rauhassa. Tein meille herkkuaamiaista ja söimme pitkän kaavan mukaan. Sitten lähdimme hakemaan kuopustani ja hänen tyttöystäväänsä, joiden kanssa ajelimme ”landelle” tyttöystävän hoitohevosta katsomaan. 

Tilalla oli pupuja, kanoja, kaksi hevosta ja yksi shettis. Kuulemma myös koira ja kissoja, mutta niitä ei nähty. Harjasin hevosta ja putsasin myös yhden kavion. Intokin harjasi hevosen harjaa. Pojan tyttöystävä oli ainoa, joka ratsasti samalla kun me muut ihastelimme menoa.  Ensi kerralla ehkä minäkin jo ratsastan. 













Hevostelujen jälkeen lähdimme Nautelankoskea katsomaan. Olin jo kotona pakannut meille evästä mukaan ja matkalla tallille näin kyltin koskesta samalla muistaen, että tuohan on sellainen paikka, jossa olen aina halunnut käydä. Nyt käytiin sitten kimpassa siellä eväsretkellä. Upea paikka, jossa näemmä on myös luontopolkuja ja vaikka mitä. Pitää ehdottomasti päästä katsomaan paikkaa myös uudelleen ja tutustumaan siihen paremmin. 














Retken jälkeen kuskasimme nuorison kotiinsa ja lähdimme omaamme. Paitsi että ensin käytiin ajelemassa toisella autollamme ja kokeilemassa miten se toimii. Siinä kun on ollut kaikenmoista ongelmaa. Samalla haimme auringonkukkia kotiamme sulostuttamaan. 







Kotona päätimme levätä hetken ja nukahdin Inton kainaloon. Herättyäni (Inton herättämänä) söimme ruuan  ja lähdimme kävellen keskustaan ihastelemaan Muinaistulien yötä ja ilotulitusta, josta en nyt saa kuvaa laitettua, mutta varmaan ei haittaa 😅. 





Tosi kiva päivä ja samalla tuntuu niin haikealta, että kesä on nyt ohi. Tuntuu, että tänä vuonna se meni kyllä pikakelauksella ohi. Tervemenoa valoa, lämpö ja vehreä luonto. Tervetuloa värikkyys, kirpeys ja sateet. Nämä kestän. Marraskuuhun on onneksi vielä aikaa, vuoden karmeimpaan kuukauteen, jota en kestä. 

Me muuten nukutaan tämä yö ikkuna auki. On ulkona nukkumisen (tms.) päivä. Hetken mietin tosissani meneväni parvekkeelle nukkumaan, mutta lepakkokammoisena jätin väliin. Kävin siis sen sijaan avaamassa ikkunan. 

Huomenna mm. keittiöremppaa, kuntosalia ja töitä. Ja nyt öitä 🙂.


Kommentit

Suositut tekstit