Asioilla on tapana järjestyä




 Edellisen päivityksen jälkeen moni asia on loksahtanut paikoilleen ja kaikki se kirjoittamani työ ja tuska alkaa tuottamaan hedelmää. 

Miehellä alkaa opinnot ensi viikolla. Hän on asiasta innoissaan, samoin minä. Toisaalta vähän jännitän miten tulevaisuudessa kotikielellemme käy. Nyt käytettävä englanti tuntuu niin luontevalta ja tuntuu vaikealta edes kuvitella, että puhuisimme suomea keskenämme. Haluan kuitenkin tukea miestäni, joten ehkä se on vaan totuttava suomen kieleen ainakin osittain hänen kanssaan. 

Uusi auto toimii hienosti ja nyt mies vielä maalasi ruostekohdat autosta piiloon. Yllättävän hyvää jälkeä hän teki, vaikka varoittelin miten hankalaa autoa on itse maalata.

Kelalta tuli vihdoinkin myönteinen päätös ja nyt päivärahat alkaa rullaamaan kuten niiden kuuluukin. 

Vanha auto on edelleen meillä ja ihmetellään mitä sen kanssa tehdään. Yksi hyvä idea miehellä oli ja jos se toimii, niin saadaan monta kärpästä yhdellä iskulla. Tässä vaiheessa on jo selvää, että vaikka miten menisi, niin tappiolle jäätiin reilusti yli 1000 euroa. Itse auto maksoi reilusti vähemmän. 

Mies on myös alkanut itse selvittelemään virastoasioitaan. Kävi ilmi, että hänen puhelimessaan oleva ohjelma, joka kääntää tekstin suomesta englanniksi, toimii yllättävän hyvin. 

Tämä kaikki helpottaa huikeasti omaa taakkaani ja pystyn keskittymään paremmin omiin juttuihini. 

Kohta saa alkaa tekemään oleskeluluvan jatkohakemusta, mutta sitä ennen pieni breikki kaikesta ja omien asioiden balanssiin saattamista. Hyvä tästä tulee ❤️. 



Kommentit

Suositut tekstit