Hääpäivän viettoa osa II

 Lauantaina tosiaan lähdettiin Porvoon näköalapaikan ihastelun jälkeen ajelemaan kohti Haminaa. Matka sujui ongelmattomasti ja pian jo kurvattiin perillä Lidlin parkkikselle. Haettiin kaupasta pullat ja juotavaa, jotka otimme matkaevääksi seikkailullemme. 

Hamina oli nopeasti ihasteltu ja se oli ihan hyvä juttu, sillä keli ei ollut paras mahdollinen. Ei huonokaan, mutta semmoista ärsyttävää tihkua ripsautteli aika ajoin. 

Ihmeteltiin keskusta, käytiin tutkailemassa muureja ja viimeisenä uskomattoman upea, huikean iso Suomen lippu, joka tyylikkäänä lipui korkealla massiivisen lipputangon päässä. Tuota näkyä olisin voinut tuijottaa ikuisuuden, niin suuren vaikutuksen se teki. 

Kivaa oli meillä Haminassakin. Höpöttelyä, hassuttelua ja paikkojen ihastelua. Siinähän se aika hujahti ja kohta olikin aika jatkaa taas matkaa kohti kolmatta ja samalla viimeistä paikkaa, eli ajelimme Kotkaan. 

Intolle Kotka on vähän tuttua paikkaa, sillä hänen eksänsä on sieltä. Itselleni paikka oli täysin uusi. Saimme parhailta ystäviltäni häälahjaksi S-ryhmän lahjakortin ja toiveena oli, että käyttäisimme sen hotelliin. Niinpä varasin meille huoneen Sokos hotelli Seurahuoneelta. 

Aika monet hotellit kolunneena voin todeta, että tuo meidän huone oli kyllä heittämällä hienoin koskaan näkemäni. Todella upea kaikin puolin. Valtavan iso ja tyylikäs. Moottoroidut sängyt oli kyllä hienot, mutta ne oli erikseen ja se ei ollut kovin kiva juttu :D. 

Syötiin vähän evästä ja sen jälkeen Into nukahti. Itsekin lepäilin tunnin verran, jonka jälkeen lähdin tunnin lenkille itsekseni. Kotkan keskusta oli pettymys. Ei löytynyt mitään silmäniloa mistään. Mutta kun vähän kauemmas käveli, niin jo löytyi sieltäkin ihasteltavaa. 

Hotellille tultuani herätin väkipakolla siippani ja jatkoimme iltaa yhdessä. Käytiin salilla (hotellillakin oli todella hyvä sali), Lidlissä hakemassa huoneeseen evästä ja aloimme valmistautua ravintolareissulle. 

Siinä sitten rauhassa laittauduimme ja fiilistelimme hääpäiväämme. Klo.22.30 olimme valmiit ja kipitimme Amarilloon…kuullaksemme, että keittiö oli mennyt kymmeneltä kiinni. 

Lopulta ainoa auki ollut paikka oli läheinen grilli, josta haimme rullakebabit, jotka söimme huoneessamme. Että sellainen romanttinen hääpäivän ateria :) :). 

Syömisen jälkeen menimme hotellilla olevaan yökerhoon. Viime kerrasta olikin aikaa. Tanssin (Into ei), lauloin karaokea (Into ei) ja yhdessä pelattiin pari peliä bilistä. Sen jälkeen lähdettiin huoneeseen ja nautittiin vielä toistemme seurasta ennen nukahtamista. Raahattiin sängyt vierekkäin ja nukuttiin sikeästi herätyskellon soittoon aamiaiselle. 

Semmoinen häääpäivä oli meillä ja se jatkui vielä sunnuntaille. Siitä kirjoitan myöhemmin. Kuvat ei nyt näköjään tulleet siinä järjestyksessä kuin halusin, mutta en jaksa järjestellä. Siellä on nyt Kotka ja Hamina iloisesti sekaisin :D. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Varoituksen sana parisuhteesta paperittoman kanssa

Ensimmäiset ilkeät kommentit parisuhteestani

Stereotypioiden murtamista, osa 1 (naiset ei saa kuin tummaihoisia miehiä)