Hääpäivän viettoa osa III












Alkuperäinen suunnitelma meillä oli herätä ajoissa ja mennä kuntosalille ennen aamiaista. Hotellin oma kuntosali kun oli todella hyvä. Vaan niinhän siinä kävi, että nukuttiin viime tinkaan ja mentiin suosiolla suoraan aamiaiselle. 

Aamiainen olikin todella hyvä. En tiedä mainitsinko jo, mutta tuo Kotkan Seurahuone (S-ryhmän hotelli) on kyllä ihan täyden kympin hotelli. Ei siis ihme, että myös aamiainen oli mainio. 

Hotellilta lähdettiin kävelemään pitkin poikin Kotkan keskustaa. Kävimme jopa kirkossa, jumalanpalvelusta hetki seuraamassa. Sapokan vesipuisto oli sanalla sanoen upea. Siis niin mielettömän kaunis. 

Paljon muutakin kaunista löysimme ja käveltiin reilu lenkki samalla. Kierroksen jälkeen hyppäsimme autoon ja lähdimme ajelemaan kotia kohti. 


Pysähdyimme vielä Helsingissä Afrikka-kaupassa. Meillä ei ole sellaista Turussa ja Into sai ostettua monia kaipaamiaan tuotteita. Oli pakko kuvata, kun siellä tosiaan myytiin kuivattuja kalanpäitä. Ovat kuulemma herkullisia keitossa. Jotenkin vaikea kuvitella. 

Lohjalla pysättiin vielä nappaamassa evästä mukaan ja sitten ajeltiin loppumatka pysähtymättä kotiin. 

Väsynyt, mutta onnellinen aviopari rojahti sohvalle nauttimaan vielä toistensa seurasta loppuillan. 


Ihana ensimmäisen hääpäivän juhlistaminen kaiken kaikkiaan. Mahtava reissu, uusia kokemuksia ja ihanaa yhdessäoloa ihan kaksin. 


Kommentit

Suositut tekstit