Herra baskeri (asiaa tyylistä)










Hän ja hänen baskerinsa <3. Ei ole välttämättä minun makuuni, mutta kunnioitan miestäni ja hänen omaa makuaan. Ei tulisi mieleenikään yrittää muuttaa sitä. Hänen kiiltonahkakenkänsä kirvelee silmiäni ja hän tietää etten niistä pidä, mutta kun hän meinasi olla käyttämättä niitä sen vuoksi, niin tein hyvin selväksi, että hänen on pidettävä ja käytettävä juuri sellaisia vaatteita ja kenkiä mistä tykkää. Ja niin hän sitten pitää kiiltonahkakenkiään aina tilaisuuden tullen.

Mieheni ei ole hiukkaakaan vaatteilla koreilija. Hän pitää jokaisesta vaateparrestaan hyvää huolta ja yleensä silittää huolellisesti niistä jokaisen ennen pukeutumista. Niin ja puhdistaa kenkänsä, jos ovat likastuneet.

Hän on kertonut, että jos olisi enemmän rahoissaan, niin tykkäisi panostaa enemmän vaatteisiinsa, mutta koska ei ole, niin on näihin tyytyväinen. Ja vaikka olisi enemmänkin rahaa, niin silti hän olisi maltillinen vaatevalinnoissaan. Hän ei ole ollenkaan sellainen Versace- tyyppinen kaveri. Ei mitään ökyä, ei mitään prameilevaa. Mutta siistiä ja tyylikästä. Laadukasta ja ajatonta. Sellainen olisi hänen tyylinsä. 

Jotenkin mieheni onnistuu näyttämään hyvältä ihan missä tahansa vaatteessa. Tarkoitan, että kyllä hän nytkin on siisti ja tyylikäs. Ja julmetun komea, jopa tuossa hassussa baskerissaan :). 

Hän ei puutu minun pukeutumiseeni. Kotona kuljen aina aivan järkyttävissä rytkyissä ja mies kehuu miten hyvältä näytän. Ihmisten ilmoilla kuljen pääsääntöisesti hyvin rennoissa vermeissä ja töissä edes vähän siistimmin. Mieheni muistaa aina kehua miten kaunis hänen mielestään olen ja huomaa aina, jos mulla on jotain uutta päälläni. Ja mähän siis en todellakaan halua käyttää rahaa vaatteisiini. Lempiputiikkini ovat kirpparit, Tokmanni ja Lidl. Enkä tykkää huvikseni vaatteita ostella. Vain jos on tarve. 

Niin tosiaan, mieheni ei muuten puutu pukeutumiseeni, mutta ei pidä liian paljastavista asuista. Eli avonaiset paidat ja lyhyet hameet jne. eivät ole hänen juttunsa, eikä toivo mun sellaisiin pukeutuvan. Häämekkoni oli melko antava ja se ei häirinnyt. Se olikin tyylikkäästi antava. Hänen makuunsa on tyylikkyys, ei seksikkyys. Ja kun tämä on ainoa toive hänellä mun pukeutumisen suhteen ja toisaalta hän kestää mun aivan oikeasti jäätävät erotiikantappaja- kotivaatteeni, niin ihan voin suosiolla jättää ne lyhyimmät hameet ja antavimmat paidat kauppojen hyllylle :). 

Tässä muuten oiva mahdollisuus myös oikaista eräs stereotypia, joka myös on valloillaan: että kaikilla maahanmuuttajilla on sossun maksamat kalliit vaatteet ja kulkevat vimpan päälle kledjuissa aina vaan. 

Eipä pidä tämäkään paikkaansa. Aivan kirkkaalla enemmistöllä tuntemistani on kyllä halu pukeutua siististi ja pitävät hyvää huolta vaatteistaan. Vaikka olisi kaksi paria housuja ja kaksi paitaa, on ne aina viimeisen päälle. Saattavat olla jotain merkkiäkin (feikkiä tai aitoa), mutta niitä tosiaan vaalitaan ja tyylikkyys, siisteys ja puhtaus ovat tärkeitä. 

Vaatteita on myös löydetty kirppareilta, saatu kaverilta ja jopa löydetty roskiksista. Ihmiset heittävät hyvää tavaraa roskiin ja niitä enemmän tarvitsevat ne sitten itselleen pelastaa. Eikä siis pelkästään Suomessa, vaan etenkin muissa Euroopan maissa. Lisäksi sitten halvat tehtaanmyymälät ja tosiaan ne feikkikamat. 

Kuvat nyt on taas sikinsokin, mutta tokassa kuvassa on ne kiiltonahkakengät, joista mainitsin. Hänellä oli siis ne jalassaan myös kun mentiin naimisiin :) <3 




Kommentit

Suositut tekstit