Sairaslomalaisen tervehdys












 Heikku saikulta! Olin eilen ”kontorillikäynnillä” lääkärissä ja sain toiset 1,5 viikkoa sairaslomaa. Eli yhteensä 3 viikkoa. 

Viime viikolla kolme ensimmäistä päivää meni käytännössä nukkumiseen. Nukuin pitkiä yöunia ja päikkäreitä päälle. Torstaina päätin, että on aika mennä edes vähän ulos. Kävelin parissa tunnissa parin kilsan luontopolun. Oli jumalattoman raskasta, mutta pystyin siihen joka tapauksessa. Ja matkalla ihastelin luonnon kauneutta. 

Samana päivänä mulle tuli kaveri kylään. En jaksanut siivota, mutta onneksi meillä on aina perussiistiä. Ja edellisenä päivänä olin kokannut, joten sain tarjota hänelle linssikeittoa. 

Oli mukava istua ja jutustella, mutta oli se raskastakin. Puhuminen alkaa helposti hengästyttämään. 

Perjantai meni toipuessa, mutta lauantaina lähdettiin Inton kanssa kaupungille. Hänellä oli yksi asia hoidettavanaan ja sen jälkeen mentiin syömään. Hiton hyvät kebabit, vaikka paikka oli jokseenkin luotaantyöntävä ulkoapäin. 

Tarkoitus oli mennä syömisen jälkeen pelaamaan biljardia, mutta olin jo liian uupunut. Niinpä lähdettiin kotiin ja pidettiin leffailta. 

Sunnuntaina tulin sitten kipeäksi. Aloin ensin aivastelemaan ja illalla nousi lämpö. Ja sama flunssa on edelleen päällä. Sunnuntain jälkeen olen käynyt ulkona tasan sen verran, että kävin eilen siellä lääkärissä. Muutaman työjutun (pakollisia on hoidettava, oli tilanne mikä tahansa) hoidin parvekkeelta käsin samalla auringosta nauttien. 

Nyt viikonloppuna olisi paljon ihania tapahtumia Turussa. En tiedä vielä miten niiden kanssa käy. Eilen alkoi kuukautiset ja nehän ne viimeksi romahdutti lopullisesti kuntoni. Pelottaa jo valmiiksi miten rajut ne mahtaa tällä kertaa olla. En muistanut edes puhua asiasta lääkärille. Kun nimittäin sain vinkin lääkkeestä, joka auttaa vuodon vähentämiseen. 

Rautaa tankkaan minkä ehdin. Aika reippaalla kädellä annostelen. Aamuisin yleensä 2x100 mg ja illalla vielä yksi 100 mg:n tabletti. 

Päivä kerrallaan mennään, nyt ei auta muukaan. 









Kommentit

Suositut tekstit