Treffit




 Kaiken tämän härdellin keskellä meillä oli yksi vapaailta (torstai) ja käytettiin se käymällä treffeillä. Syömässä ja leffassa, ei sen kummempaa. 

Mutta siis leffaa: The Woman King ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa tulevaksi leffateattereihin ja nyt se sitten vihdoin päästiin katsomaan. Oli todella hyvä filmi. Into koitti kuiskailla välillä mulle selityksiä joistain tuoleista, joilla ihmiset istui, rituaaleista jne., mutta lopulta todettiin, että leffa pitää nähdä rauhassa uudelleen ihan opetusmielessä niin, että hän voi avata mulle lisää juttuja. 

Lämmin suositus elokuvalle, se todella on hyvä silloinkin, kun ei tunne kulttuuria ja perintöä. 

Meillä on parisuhteessa hyvin seesteinen vaihe menossa. Paitsi että nyt mulla on hormonit enemmän kuin sekaisin, menkkakierto elää aivan omaa elämäänsä ja mä sekoilen siksi. Osaan kuitenkin kerrankin tiedostaa, että ne sekoilut pääni sisällä on hormonihourailua. 

Pientä stressiä pukkaa. Nykyisen asuntomme kaupat eivät ole vieläkään toteutuneet. Uuden asunnon kauppakirjassa on jotain epäselvyyksiä, enkä tiedä hyväksyykö myyjä sitä. Ja siis sen asunnon kaupat voidaan ylipäätään tehdä vasta kun nykyinen on myyty. 

Tällä paikkakunnalla ei ole vuokra-asuntoja kenties lainkaan nyt vapaana ja 1.1 pitäisi luovuttaa asunnon avaimet uudelle omistajalle. Sikälimikäli ne perhanan kaupat nyt toteutuu! 

Kuopukselle lupasin, että joulu vietetään nykyisessä kodissa. Töissä on kiire ja Into on öisin kotona nukkumassa, muuten painaa töitä ja koulua. 

Voi olla, että stressi on sotkenut menkatkin. Joulumielestä ei ole kyllä tietoakaan, vaikka muuten yllättävän tyyni olen kaiken tämän keskellä. 







Kommentit

Suositut tekstit