Vielä yks juttu ennen uuteen vuoteen siirtymistä *uuden vuoden lupaukset*


Mun pitäis ehkä lukea aina ensin vähintään edellinen kirjoitukseni ennen kuin alan kirjoittamaan uutta. Kävin nimittäin vanhoja postauksiani läpi ja huomasin toistavani paljon samoja asioita, kun olen uutta kirjoittaessani jo unohtanut mitä edelliseen olen kirjaillut. Samalla voisin korjata kirjoitusvirheitäni. En koskaan oikolue tekstejäni ja sen kyllä totisesti huomaa. 

Nyt on sama tilanne: en muista olenko jo kirjoittanut mitä lupasin tälle vuodelle. Saattaa siis taas olla toisintoa, mutta yksi takuulla uusi asiakin. Nimittäin päätin opetella vastaamaan tähän blogiin tulleisiin kommentteihin. Mähän olen siis täysin tumpelo kaikissa tämmöisissä. Hyvin vastentahtoisesti opettelen yhtään mitään uutta ja menetän kärsivällisyyteni helposti. 

Loppuvuodesta ehdin jossain välissä tutkailla tätä blogiani enemmän ja löysin ”kommentit”- osion, josta siis näen kaikki blogini kommentit. Niitä ei ole paljon, mutta muutama kuitenkin. Ihan alussa yritin vastata kommentteihin, mutta meni hermo, kun en osannut. Niinpä tein lupauksen, että opettelen miten voin vastata blogin kommentteihin. 

Kävin tänään harjoittelemassa ja vastailin muutamaan. En pääse kirjautumaan niin, että voisin blogin kirjoittajana kommentoida, mutta kommentoin nimelläni, eli ”Terhi”. Niinpä jatkossa koitan säännöllisesti tsekata onko tullut kommentteja ja myös vastata niihin :) 

Niin ja ne muut lupaukset? No, lupasin itselleni, että tämä vuosi on oman hyvinvointini vuosi ja myös vähän niinkuin välivuosi. Vähemmän kierroksia, vähemmän tavoitteita, vähemmän itselle asetettuja odotuksia. Enemmän itsemyötätuntoa, enemmän tosiaan sitä hyvinvointia ja enemmän myös läheisiin keskittymistä. Tämä vuosi olkoon rauhoittumisen vuosi, jolloin keräillään voimia ja nautitaan tähänastisista aikaansaannoksista. 

Tässä siis vielä lupaukseni tälle vuodelle. Ensimmäinen viikko uutta vuotta on mennyt palautumiseen ja vanhojen muistelemiseen. Nyt on aika siirtää nenä kohti uutta ❤️

Kommentit

Suositut tekstit