Vuoden 2022 kohokohdat



Tämä kuva on meidän Tampereen reissulta, mutta kuvastaa hyvin viime vuotta. Menoa ja meininkiä niin, että hyvä kun kyydissä pysyi. 




Mulla olin alunperin ajatuksena kirjoittaa siitä miten voikaan olla yhtä aikaa niin hirveä ja ihana vuosi tuo 2022. Sitten totesin, että sitä hirveää olen täällä(kin) jankuttanut, joten kirjaanpa vain niitä hyviä juttuja. Viime vuonna tapahtui niin paljon kaikkea hyvääkin, että tuskin muistan kaikkea. 

Yritän kuitenkin: 

- reissuja: työporukan kanssa käytiin Amsterdamissa ja Ahvenanmaalla. Inton kanssa reissattiin Sisiliassa, Milanossa ja Tukholmassa. 












 - keikkoja: Pori Jazz ensimmäisenä päivänä rakkaiden ystävien kanssa ja tokana päivänä Inton ja kahden ystävän kanssa. Hyvän ystäväni seurassa kauan odotetulla Nothing But Thievesin keikalla. Oli tarkoitus mennä myös Apocalyptican keikalle, mutta lahjoitin lippuni hänelle, jonka piti olla keikkaseuralaiseni. Siitä tuli hyvä mieli, vaikka en keikalle päässytkään. 


- muita tapahtumia: meidän kyläyhdistyksen tiloissa yhtä jos toista tapahtumaa ja juhlaa. Ihania kaikki. Lisäksi poikieni serkun rippijuhlat, toisen serkun ja hänen serkkunsa yhteiset synttärijuhlat, sekä esikoiseni ylppärit yhdessä tyttöystävänsä valmistujaisten kanssa. Nämäkin juhlat kyläyhdistyksen tiloissa. 




- ystävien kanssa: niin paljon kaikkea kivaa. Meillä oli ”tyttöjen” ilta Tampereella, yhden ystäväni tapasin ensimmäisen kerran kasvotusten ja se tapahtui meidän Sisilian reissulla, yhden ystäväni kanssa kierrettiin Saariston rengasreitti, käytiin mulle uudessa uima- ja saunapaikassa nautiskelemassa ja vietettiin hänen läksiäisiään ihanalla ratsutilalla. Oltiin yhden ystäväpariskunnan mökillä viettämässä venetsialaisia (meillä tutumpana muinaistulien yö) ja toisen pariskunnan kanssa pidettiin ruokailtamat. Inton ystävien kanssa vietettiin joulujuhlat. Lisäksi kävin monen eri ystävän kanssa kävelylenkeillä, yhden kanssa puistozumbassa (joka sekin oli mulle uusi kokemus) ja vaikka mitä kivaa. En tosiaan muista kaikkia nyt luetella, mutta yllättävän hyvin oli viime vuonna aikaa myös ystäville. 













- poikien kanssa: kuopuksen kanssa tehtiin vaikka mitä kivaa kahdestaan ja kolmestaan (siis Inton kanssa) ja lisäksi esikoinen oli tyttöystävänsä kanssa meillä luonnollisesti useamman kerran. Niin ja minä heillä myös. Minä yksin poikien kanssa kävin yhden yön reissulla Tampereella ja yhtenä päivänä käytiin jäkismatsissa. Muita juttuja ei ehkä kolmisin tehty, mutta muita erinäisiä kokoonpanoja ja kivoja juttuja mahtui kyllä vuoteen. 




- muita: vietettiin vappua siskoni ja perheensä kanssa, joulu vietettiin siskoni luona, jonne tuli myös veljeni ja äitini, juhannuksena oltiin ensin ystävien kanssa juhannusalon nostoa katsomassa ja seuraavana päivänä lähdettiin kolmisin (minä, kuopus ja Into) Kurjenrahkan kansallispuistoon. Oltiin siellä yhden yön telttareissulla. Pääsiäisen aarrekarttaan osallistui kaikki, eli molemmat pojat ja vanhemman tyttöystävä. Jouluna esikoinen tuli yöksi ja vietettiin perinteinen jouluaaton aamiainen (ennen kuin lähdettiin ajamaan siskon luokse). Töiden puitteissa pääsin käymään hienoissa paikoissa ja ihastelemaan upeita maisemia. Tutustuin myös ihaniin ihmisiin. Mökkeilemään päästiin minä yksin, kaksin Inton kanssa ja myös kolmisin kuopuksen kanssa. Ihania koiraystäviämme oli meillä kylässä ja hoidossa useampaan otteeseen. Ja paaaaljon kaikkea muutakin, vaikka en nyt muista mainita. 




- vuoden isoin muutos oli tietysti tämä uusi koti. Vanhan asunnon myynti ja uuden osto, sekä muuton järkkääminen oli monin tavoin mullistavaa. Nyt on kuitenkin hyvä olla ja tässä nyt nautiskellaan seuraavat vuodet. 



Summa summarum: vuosi oli äärettömän tapahtumarikas. Paljon tapahtumia olisi voinut vaikka jättää kokematta, mutta toisaalta hyviä asioita mahtui vuoteen hurjan paljon ja huonoista kun selvisi, osasi olla taas kiitollisempi ja nöyrempi elämän edessä. Nyt on aika sulkea viime vuosi ja keskittyä tähän vuoteen. Toivottavasti tämäkin vuosi tulee olemaan tapahtumarikas, mutta vähän vähempikin riittää. Kiitos. 






Kommentit

Suositut tekstit