Namaste prkl!!!


 Vuodan edelleen, auto on korjauksessa edelleen, en saa vuokrattua autoa, sillä jostain hemmetin syystä en saa minnekään vahvistettua luottokorttiani. Tunnistautuminen ei onnistu. Ongelma siis pankissani, tai jossain tiedoissa. En tiedä mitä hemmettiä (laitoin jo viestiä pankkiini. Ongelma on ollut jo kauan, mutta muut hommat eivät ole olleet akuutteja. Nyt on.). 

Olin eilen puolikuntoisena polkupyörällä töissä. Tuntui, että keuhkot lentää pellolle hetkenä minä hyvänsä. Nyt pitäisi valmistautua tämän päivän urakkaan. Kävelyä, vielä lisää kävelyä, bussilla kulkemista, hemmetisti lisää kävelyä, bussilla lisää kulkemista ja lisää hemmetisti kävelyä. Samalla jäätävässä kiireessä sen auton etsimistä ja sumplimista. 

Uuniasian kanssa ongelmia ja sumplimista, rahat loppu ja pms kestona päällä. Niin ja töissä sellaisia pinnaa todella äärirajoille venyttäviä tilanteita. 

Jos ehtis, niin vois koittaa laskea kierroksia jollain rentoutusharjoituksella. Sen sijaan lähden nyt tarpomaan äärettömän urakan ensimmäistä taipaletta. 

Kymmenen kirosanaa tähän. 


Kommentit

Suositut tekstit