Remppahommia










Remppahommat meidän taloudessa on meikäläisen heiniä. Ja aina oon jotain touhuamassakin. Itse asiassa tämä rivitaloasuntomme alkaa olla melkolailla kokonaisuudessaan rempattu jo kertaalleen ja nyt pukkaa jo uutta kierrosta. 

Kodissamme on iso olohuone, joka on jaettu makuu- ja olohuoneeksi. Kuopuksella on oma huone ja lisäksi kellarikerroksessa on ns. hupihuone. Se on kyllä ihan oikea huone, josta on myös käynti ulos. Huone toimii vierashuoneena, mutta myös kuopus tykkää nukkua siellä. Välillä se toimii myös minulle ja miehelle rauhan tyyssijana. 

Näiden lisäksi kodista löytyy pieni keittiö, eteinen, tuulikaappi ja kylppäri. Etu- ja takapiha, sekä autotalli. Olohuoneesta on käynti vielä parvekkeelle. 

Kaikenmoista on tullut matkan varrella laitettua. Kiinteistönvälittäjän voisi kuvitella olevan taitava asuntokaupoissa, mutta tämän asunnon ostamisessa meni kyllä hutiin. Remontit siis ovat olleet tarpeen. Niin visuaaliset, kuin ihan oikeatkin. 

Ja nyt sitten tuo keittiö. Se ihan oikea remonttitarve oli vaihtaa yksi levy keittiön katosta. Vaihto suoritettiin taloyhtiön toimesta, mutta mun kontolle jäi visuaalinen remppa. Sitä nyt sitten puuhailen. Olen inhonnut alusta saakka noita levyjä, joten ne saa nyt kyytiä. Homma on vielä vaiheessa, sillä laasti loppui kesken. Eli ei ole ”ennen-jälkeen” kuvia, vain ”ennen-pahasti vaiheessa”- kuvat. 

 



Kommentit

Suositut tekstit