Vuoden 2023 eka päivä














 Nyt en valita, en hitto soikoon! Tämä päivä on ollut oikeinkin kiva. Olis ollut melkeinpä täydellinen, jos nukkumatti ei loistaisi poissaolollaan. Tää on ties miten mones yö, kun en saa unta. Toisaalta pitkään nukuinkin paremmin kuin ehkä ikinä. Ja muistaakseni mulla on ennenkin ollut nimenomaan tähän aikaan vuodesta näitä uniongelmia. Mutta eiköhän tämäkin taas tästä. 

Kroppa mulla on ihan tuusana muuton jäljiltä, mutta varasin itselleni huomiseksi hieronnan. 

No okei… pikkuisen valitin kuitenkin. 

Mutta siis muuten. Eilinen meni sangen rauhallisesti uudessa kodissa ihmetellessä. Kasattiin yksi iso kaappi ja siinä meinasi tulla sanominen. Tai siis tulikin, mutta Into fiksuna kaverina perääntyi ja antoi mun pitää pääni siitä miten kaappi kasataan. Ja ihan oikeasti tällä kertaa mulla oli fiksumpi ajatus toteutuksesta, sekä huomattavasti nopeampi. Muuten vaan oltiin ja ihmeteltiin. Syötiin hyvin ja poltettiin puolilta öin tähtisädetikkuja. Toivotettiin uusi vuosi tulevaksi. 

Yhtä jos toista fiksaamista on vielä, mutta kaikki muuttolaatikot on nyt purettu ja tavarat suurin piirtein paikoillaan. Tästä eteenpäin koitan laitella maltillisesti valmiiksi asti. Lupasin nimittäin itselleni, että tämä vuosi on rauhoittumisen vuosi. Että en suorita, enkä syki peräsuoli ulkona. Ja kovasti koitan myös toppuutella omaa päänuppiani ultimaattisista remppasuunnitelmista. Tämä asunto kun on väliaikainen, enkä ole vielä päättänyt jääkö tämä sijoitusasunnoksi (jolloin remonttia ei kannata kovinkaan paljon edes tehdä), vai lähteekö jokusen vuoden päästä myyntiin. Kumpi tahansa, niin nyt ei ole oikea aika edes suunnitella remontteja. 

Jotenkin tämä asunto alkaa tuntumaan jo kodilta. Ahtaalta sellaiselta, mutta silti kodilta. Ja kiesus miten ihana on tämä alue! Meillä oli esikoisen ja avokkinsa koira hoidossa ja sen kanssa käytiin ihastelemassa metsiä ja auringonlaskua meren rannalta. Täällä on ihana uimaranta reilun kilometrin päässä meistä. Ja todella kiva reitti sinne. Voin vaan kuvitella miten kiva se on kesällä. 

Enpä olisi uskonut, että vuosi 2022 voisi päättyä niinkin hyvin, kuin se lopulta päättyi. Ja että itse olisin sen mankelin käytyäni lähinnä kiitollinen kokemuksistani ja melko seesteinenkin. Katsotaan kauanko tätä olotilaa kestää, mutta nyt on oikein hyvä. 








Kommentit

Suositut tekstit