Mökkiviikonloppu takana











 Ollut niin julmetun kiireinen viikko, etten ole ehtinyt kirjoittelemaan. Lisäksi olen aloittanut jälleen treenaamisen ja tälläkin hetkellä mulla ei taida olla kropassa yhtään ainutta lihasta, joka ei olisi kipeä. Olisi tietenkin pitänyt aloittaa varovaisesti pitkän tauon jälkeen, mutta mä tietty tapani mukaan vedin överiksi. Siis kuntosalilla. 

Ihan hurjana ollut kivoja juttuja ja tulossa myös. Vähän raskaita juttuja työrintamalla ja yksi vähemmän mukava ihmissuhdeasia. Lyhykäisyydessään näin: kaksi toistensa ääripäätä ei vaan lopulta toimi. Kun toinen on ratkaisukeskeinen optimisti ja toinen haluaa rypeä ongelmissa, eikä välttämättä edes etsi ratkaisua tai toisia toimintatapoja, niin konfliktilta ei voi lopulta välttyä. Lisäksi itse olen kantapään kautta ja omista virheistäni oppinut, että omaa puolisoa on hyvä arvostaa ja mieluiten keskittyä kaikkeen hyvään hänessä ja hyväksyä hänet sellaisena kuin hän on,  ja toinen on taas täysin vastakohta (en ole koskaan tavannut ketään, joka arvostaisi puolisoaan vähemmän kuin tämä henkilö ja puhuisi omasta kumppanistaan yhtä ikävästi kuin hän) niin sekin alkaa lopulta hiertämään. 

Molemmissa vikaa. Mun olisi pitänyt päästää hänen loputtomat puolisonsa haukkumiset (ja samalla yleistykset kaikkia miehiä koskeviksi) toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja olla vain kuuntelevana korvana, sekä tsemppaajana. Eikä yrittää auttaa ja neuvoa. Myönnän, että tässä(kin) on mulla ihan ehdottomasti kehittymisen paikka. Aina ei tarttis provosoitua, eikö väkisin tuputtaa neuvoja, vaikka miten näkisi niiden auttavan. 

Ja toisen osapuolen kannattaisi ehkä miettiä, että jos ristiriitoja on vähän joka puolella ja useiden ihmisten kanssa, niin voisiko omassa käytöksessä olla petrattavaa ja voisiko omaa suhtautumistaan muuttaa. Se peiliin katsominen on yleensä meille ihan kaikille tarpeen. 

Lopputulema kuitenkin oli, että tämä henkilö katkaisi kaikki siteet ja häipyi sanaakaan sanomatta. Eka kerta ikinä, mutta piti kai tuokin kokea. Enpähän vieläkään voi sanoa olevani riidoissa kenenkään kanssa, kun toinen vain päätti ottaa ja katkaista ystävyyden. 

No, se siitä ja niihin mukavampiin aiheisiin. Oltiin siis viikonloppu mökillä. Itse lähdin paikalle perjantaina ajoissa ja Into tuli kuopukseni kanssa myöhään samana iltana. Seuraavana päivänä tuli vielä esikoiseni tyttöystävänsä ja heidän koiran kanssa. Paikka oli sama ihana mökkikylä, josta ollaan vuokrattu mökki monta kertaa aiemminkin. 

Saunottiin, pelattiin Kimbleä, syötiin hyvin ja paljon, ulkoiltiin, laskettiin pulkkamäkeä, grillattiin makkaraa notskilla ja oltiin vaan. Ihan parhautta. 

Huomenna mennään kaverin kanssa salille ja jumppaan. Tänään oli lattaritanssit, joissa käyn erään toisen kaverini kanssa. Lauantaina lähdetään Poriin juhlistamaan äitini synttäreitä ja sunnuntaina menen töiden jälkeen kummipoikani perheen luokse kylään ja juhlistamaan hänen, sekä pikkuveljensä synttäreitä. 

Seuraavana viikonloppuna ei kaiketi ole menoja, mutta sitä seuraavana on hyvän ystäväni synttärit. Huhtikuulle ollaan jo sovittu meidän ”tyttöporukan” meille tuleminen (katsomaan moniko heistä pääsee tulemaan. Meitä on yhteensä viisi ”mimmiä”) ja sitten yhden kaveripariskunnan pitäisi myös jonain viikonloppuna tulla yökylään. Meidän yhdistyksen ja siellä olevien läheisten ystävieni (ja käytännössä perheenjäsenien, vaikka ei oikeasti sukua ollakaan) pitäisi kimpassa järjestää jotain kivaa pääsiäisen kunniaksi ja yhtenä viikonloppuna menen twerk- tanssikurssille. Toukokuun alussa reissataan työkaverien kanssa Budapestiin. 

Ihania juttuja rakkaiden ihmisten kanssa ja lisäksi liikuntaa. Näillä eväillä mennään hurjaa vauhtia kohti kevättä. 

















Kommentit

Suositut tekstit