Aikamoinen ralli

 Tämä huhtikuu on ollut kenties omituisin kautta aikojen. Todella tapahtumarikas, paljon kaikenlaisia ongelmia ja ristiriitoja, mutta samalla uskomaton liuta ihaniakin juttuja. Mulla on pää ihan pyörällä, eikä huhtikuu ole vielä edes paketissa. 

Ynnätäänpä vähän: 

Töissä on ollut poikkeuksellisen hiljaista, mutta muuten ei sitten ollenkaan. Tässä mitä tulee mieleen: 

- Käytiin poikien kanssa roadtripillä Poriin ja takaisin ja esikoinen tapasi pitkästä aikaa äitini, siskoni ja veljeni. Kiva päivä kolmistaan. 

- Käytiin Inton kanssa raveissa. Tosi kiva päivä yhdessä.

- Ystäväpariskunta oli meillä yökylässä ja meillä oli hulvattoman kiva viikonloppu.

- Meillä oli kyläyhdistyksen vuosikokous ja samalla pääsiäisjuhla. Paljon ihania ja minulle tärkeitä ihmisiä. Samalla luovuin yhdistyksen puheenjohtajuudesta ja vaikka se oli haikeaa, oli se varmasti oikea päätös. 

- Esikoinen erosi avovaimostaan ja hain hänet meille. Jakoi viime viikolla huoneen kuopuksen kanssa ja tällä viikolla oli huoneessa itsekseen, kun kuopus oli isällään. Käytettiin yhdessä autoani, jotta hän pääsi öisin töihinsä. Etsittiin ja saatiin hänelle vuokra-asunto ja toissapäivänä, eli perjantaina käytiin muuttamassa pikkusälä asuntoon, sekä ostamassa Ikeasta tavaraa. Eilen, eli lauantaina muutti isänsä kanssa isot tavarat ja samalla muutti uuteen kotiinsa. Tänään, sunnuntaina tulee kuopus taas kotiin ja saa takaisin oman huoneensa. 

- Kaksi erittäin läheistä ystävääni oli meillä yökylässä. Pojat olivat makuuhuoneessa, ystäväni nukkuivat mun ja Inton sängyssä ja me Inton kanssa toinen sohvalla, toinen patjalla olohuoneen lattialla. Kuusi ihmistä siis mahtui mainiosti pieneen majaamme. Tähän yhteen päivään ja yöhön sattui kaikenlaista. Osasta en nyt avaudu, mutta mm. Into esikoiseni kanssa lähtivät hakemaan ostamaani uutta jääkaappipakastinta, joka sitten tönötti eteisessä vieden vielä vähän lisää tilaa asunnostamme, esikoinen lähti viihteelle ja tuli aamuyöllä kotiin kohtalaisen äänekkäästi ja sai sunnuntaina kuulla kunniansa niin, että todennäköisesti naapuritkin sen kuuli. 

- Sunnuntaina oli melkoinen palapeli koottavaksi, kun ystäväni, kuopus ja heidän tavaransa+ minä ja työkamppeeni ahtautui (edelleen rikkinäiseen) autooni ja siitä sitten purkamaan vyyhtiä. Kuopus isälleen, toinen ystävä toiseen paikkaan ja toinen toiseen ja sen jälkeen näyttörundille. 

Näyttörundin jälkeen lähdin suoraan noutamaan seuraavaa ystävääni yökylään. Ja sitten siivoamaan pojan huonetta niin, että sain ystäväni sinne nukkumaan, kun esikoinen lähti yötöihinsä. 

- Seuraavana aamuna heitin ystäväni kohteeseensa ja töiden jälkeen lähdin hakemaan kahta kummipoikaani perinteiselle ostosreissulle. Meillä oli kyllä kivaa taas yhdessä, mutta pakko myöntää, että tuon reissun tein kyllä varaparistojen jämillä. Olin ihan loppu. 

- Työporukan kanssa käytiin yhtenä päivänä mulle uudessa ravintolassa lounaalla ja toisena päivänä isomman ryhmän kanssa yhteisaamiaisella. 

- Yhden kaverin kanssa käytiin kahdesti tanssimassa lattareita, toisen kaverin kanssa käytiin salijumpassa ja eilen lauantaina kävin yksin kahden tunnin twerk-workshopissa. 

- Lahjoitin vanhan jääkaappipakastimen, sekä pesukoneen ja niiden kanssa oli aika säätäminen. 

- Käytiin Inton kanssa kävelyllä ja pelaamassa biljardia. 

- Ystäväni korjasi autoani siihen pisteeseen, kun tähän mennessä pystyi. Homma jatkuu ensi viikolla. 

- Mulle tehtiin ne microblading- kulmakarvat. Vahvistus ensi kuussa. 

Nämä tulee nyt mieleen ja voi olla, että on ollut muutakin tapahtumaa. Lisäksi ollaan tapeltu ja väännetty Inton kanssa ihan älyttömän paljon ja monta tuntia. Nyt on vihdoin taas rauha maassa, mutta kyllä siihen aikaa menikin. 

 Ja onhan tässä vielä kuukautta jäljellä… 























Kommentit

Suositut tekstit