Kylpyläviikonloppu


















 Voi että miten olikin meillä kivaa. Olen kyllä niin onnellinen, että päästiin viettämään kokonainen viikonloppu yhdessä ennen leikkaustani. Leikkaushan pyörii jatkuvasti mielessäni, enkä jostain syystä osaa ajatella ollenkaan elämää leikkauksen jälkeen. On vain tämä aika ennen h-hetkeä ja kaikenmoiset tapahtumat (Inton valmistujaiset, kuopuksen koulun päättäjäiset, exän pikkuveljen valmistujaiset ja kaverin kanssa keikalle meno) vielä seuraavan parin viikon aikana. 

Mutta siis se kylpylä. Oltiin perillä perjantaina neljän maissa. Roudattiin tavarat huoneeseen ja lähdettiin melkolailla heti Naantalin keskustaan syömään. Ruoka oli pettymys, mutta siitä lähti nälkä. 

Huoneessa oli leveä parisänky, sekä levitettävä vuodesohva. Lisäksi oma pikku patio. Poikani ovat miltei parimetrisiä molemmat, joten ehdotin Intolle, että me huomattavasti lyhyempinä nukkuisimme sohvalla. Tämä sopi hänelle ja olikin selkeästi mieluisampi vaihtoehto minulle, sillä huoneen sänky oli aivan liian pehmeä omaan makuuni. 

Esikoinen tekee vallan yötöitä, eikä normaalisti edes yritä vaihtaa rytmiä edes viikonlopuksi. Nyt hän oli nukkunut vain yhden tunnin, jotta saisi rytminsä normaaliksi. Luonnollisesti hän oli hyvin väsynyt ja ensimmäisen päivän allaspulikoinnin jälkeen hän nukahti siinä kahdeksan maissa. 

Into, joka nukahtaa aina ja joka paikkaan, jos on vaan mahdollista, sammahti ysin aikaan. Kuopus katseli telkkaria ja minä luin uutta kirjaa, kunnes tunsin oloni liian levottomaksi. Ilmoitin pojalle, että lähden tutustumaan hotelliin ja kuuntelemaan livemusiikkia aulabaariin. 

Yhdentoista maissa olin takaisin huoneessa, luin vielä hetken ja nukahdin. Esikoinen heräsi ennen kuutta ja piti sen verran meteliä, että heräsin siihen, enkä saanut enää nukuttua. Luin taas hetken ja lopulta päätin lähteä kävelylenkille. Se kannatti, sillä nautin huikean kauniista maisemista ja aamun pahantuulisuus oli tiessään. Hotellille saavuttuani bongasin parkkipaikalta Happoradion keikkabussin ja olin siitä kovin innoissani. Olin edellisenä päivänä lukenut, että Happoradiolla on keikka Naantalin Kaivohuoneella ja olin ihan kahden vaiheilla lähtisinkö keikalle, vai en. Lopulta päätin olla lähtemättä, mutta mietinkin, että jos ”pojat” jäävät Naantaliin yöksi, niin yöpyvät todennäköisesti nimenomaan kylpylässä. 

Mentiin aamiaiselle ja sieltä bongasinkin heti Aki Tykin ruokaa jonottamasta. Muutama muukin bändin jäsen oli ruokailemassa ja ihan sattumalta istuimme heidän viereisessä pöydässä. En luonnollisestikaan tuijottanut, puhumattakaan kuvaamisesta, tai nimmarien pyytämisestä, mutta lapsellisen innoissani olin kyllä. 

Lauantai meni rennoissa merkeissä. Käytiin uimassa, katsottiin poikien kanssa jäkistä (Into nukkui), lueskelin kirjaa patiolla ja nautin auringosta, käytiin kaupasta hakemassa syötävää, käytiin kuntosalilla ja jälleen uimassa ja katsottiin taas jääkiekkoa. Mukavaa ja rentoa. 

Sunnuntaina piti mennä vielä uimaan, mutta aamiaisen jälkeen oltiin liian väsyneitä. Into yllättäin vielä nukkui tovin, minä luin kirjaa ja pojat katsoivat telkkaria. 

Pakattiin kamppeet ja lähdettiin. 

Ei siis mitään ihmeellistä ja sitten kuitenkin. Rentoilua, liikuntaa, lukemista ja syömistä. Ei tarvinnut huolehtia kenestäkään, ei kokata, siivota, tai mitään muutakaan. Juuri sitä mitä tarvisin ja vielä noiden kaikkein rakkaimpien kanssa. Lisäksi tuo oli uusi kokemus, sillä en ole koskaan ennen käynyt Naantalin kylpylässä, saati yöpynyt siellä. 

Kiitollisuus päälimmäisenä mielessä ja valtava määrä rakkautta. Nyt on hurjaa menoa taas töissä, mutta paljon paremmin jaksaa, kun on kerrankin ladattu akkuja ihan parin päivän edestä. 

Sitten vaan kohti uusia seikkailuja :) 














Kommentit

Suositut tekstit