Oi mikä uusi kokemus: Pride






 Olen niin monena vuotena halunnut osallistua Pride-tapahtumaan, mutta jotenkin ihan aina onnistunut sen missaamaan. Tällä kertaa se oli visusti kalenterissa ylhäällä ja vihdoin aie toteutui. Osallistuimme Turku Pride- tapahtumaan. 

Kävi niin, että satuimme matkalla bongaamaan toisen tapahtuman, joten hetken mielenjohteesta pysähdyimme ihailemaan vanhoja autoja ja vaikka mitä mielenkiintoista. Niinpä myöhästyimme lopulta itse kulkueesta, mutta osallistuimme sen jälkeiseen puistotapahtumaan. Ensi kerralla päästään toivottavasti myös kulkueeseen. 

Päästiin puistoon ja Into totesi, että saattaa olla ainoa tummaihoinen tapahtumassa. No, ei todellakaan ollut, mutta sattumalta ensimmäinen tummaihoinen, jonka bongasimme, oli ystävämme. Eli meidän rakas ystäväpariskunta oli päättänyt osallistua myös tapahtumaan ja tietysti jatkettiin siitä sitten yhdessä porukalla. 

Olipa ihanaa, kannatti lähteä ja samalla kerrytin jälleen upean uuden kokemuksen. Intolle sama juttu. Myöskään hän ei ole aiemmin osallistunut Pride- tapahtumaan. 

Upeita ihmisiä puisto täynnä ja tosi kiva tunnelma. Yksi hevimies tuli juttelemaan ystävällemme, joka hänkin on hevimies. Kaksi naista tuli kehumaan minulle asuani ja korviksia. Minä itse pysäytin yhden naisen ja kysyin mistä on ostanut paitansa ja toiselle kehuin hänen ihanan värikästä tyyliään. 

Tuntuu, että tämä kesä on vaan lipunut ohi, joten siksikin olen iloinen tästä kokemuksesta.

Pitää varmaan muutenkin käydä läpi koko kesän tapahtumat, että pääsen tästä harmituksesta yli (siis ettei olisi tänä kesänä tullut mitään tehtyä) ja vielähän sitä ehtii. Ainakin uimassa täytyy käydä. Mä en siis ole vielä edes talviturkkia heittänyt ja kohta se on jo myöhäistä. 












Kommentit

Suositut tekstit