Ylpeä miehestäni

 Hän se meinaan suoritti alkuviikosta ensiapukurssin, vaikka se oli suomeksi. Nyt pitäisi olla kaikki osa-alueet opinnoista suoritettu ja pian tutkinto plakkarissa. 

On se melkoinen supermies. Aikaisin aamulla lähtee siivoushommiin, sieltä kuntosalille ja sieltä ruokajakelutöihin. Ja siinä sivumennen suoritti opinnot oppisopimuksella. Tai no, todistusta ei vielä ole, mutta opettajan mukaan kaikki olisi nyt kunnossa. 

Ja Into tietysti jo suunnittelee uusia opintoja ja töitä. Hän on ihmisversio ikiliikkujasta. 


Käytiin muuten viisumihakemusta varten Helsingissä täyttämässä lisää lippulappuja. Samalla Into kuvattiin ja taidettiin ottaa sormenjäljetkin.  

Tämä lysti maksaa parisen sataa plus tietty matkat Helsinkiin ja takaisin. Noin tsiljoona lippulappua on etsitty, tulostettu ja skannattu ja nyt sitten jännitetään miten käy. Siis viisumin viiden päivän lomareissulle Lontooseen lähtisi minun ja poikapuolensa kanssa. 

Että melko monimutkaista ja kallista on. Ja jos päättävät (ja voivat hyvin päättääkin) olla antamatta viisumia, niin rahoja ei tietty saa takaisin. Eräältä tuntemaltani tyypiltä evättiin viisumi. Ei ollut tilillä tarpeeksi rahaa. 

Eipä ole juuri Intollakaan, mutta lisättiin hakemukseen myös minun tilit ja säästöt. 

Saas nähdä miten käy. 



Kommentit

Suositut tekstit