Vähän jälkijunassa: meidän 3. hääpäivä

 Kolme vuotta avioliittoa takana. Enimmäkseen onnellista. 

Tällä kertaa juhlistettiin lähtemällä Gdanskiin. Se on mun lempparipaikka. Vähän reilu tunnin lento suoraan Turusta ja paljon nähtävää. Halvat lennot, halvat hinnat kohteessa. Mutkatonta ja monipuolista. 

Olen käynyt Gdanskissa useasti, mutta aina sieltä löytyy jotain uutta nähtävää. Niin tälläkin kertaa. Ekaa kertaa menin (tietty yhdessä Inton kanssa) myös hop on, hop off- bussiin ja se oli kyllä virhe. En tiedä toimiiko sesonkiaikana paremmin, mutta nyt maksettiin 50 euroa siitä, että vedettiin n.45 minuutin rundi ympäri kaupungin. Ei pysähdyksiä. Sinne meni rahat kankkulan kaivoon, mutta tulipa edes samalla nähtyä taas paikkoja, joita en ollut aiemmin nähnyt. 

Meillä oli kiva airbnb- majoitus ja reissu sujui hyvin. Aletaan jo oppia toistemme tapoja ja rytmejä myös reissussa. Yhdessä matkustaminen onkin mielestäni oiva tapa oppia kumppanista uusia asioita. 

Kaikki etukäteen suunniteltu vaihtui lennossa muuhun, mutta sekään ei haitannut. Kivaa oli kaikin puolin ja kiitollisena jatkan matkaa rakkaan mieheni kanssa. 

Ens viikolla lähdetään Lontooseen. Sitten onkin meikäläisen reissukiintiö tältä vuodelta täynnä. Into lähtee vielä Nigeriaan. Se tulee olemaan taas varmasti vaikeaa, mutta toivottavasti vähemmän vaikeaa, kuin edellisellä kerralla. En muista olenko kirjoittanut siitä, mutta voisin vaikka kirjoittaa jossain välissä. Niistä ajoista ja epävarmuuksista ollaan tultu pitkälle. 









Kommentit

  1. Gdanskissa en olekaan koskaan käynyt, kiitos suosituksesta! Lontoostakin piiiitkä aika, kiva olisi nähdä uusia kuvia sieltä.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti käydä. Itse haaveilen, että joskus vielä Gdanskista junalla seikkailemaan Krakovaan.

    Teen Lontoosta päivitystä, kunhan vielä hetken tasaan energiavajeita 😅

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit